Få den rigtige start hjælp

Med start-up menes en virksomhed, der er ved at starte op eller en virksomhed, der næsten lige er startet op

Påtænker du at starte en virksomhed op i nærmeste fremtid, så er der lige nogle ting, du skal tænke over, inden du springer helt ud i det.

En lille start-up tjekliste

Det er super fint at lave en virksomhedsside på Facebook og sælge dine ting herfra. Men du skal sørge for at udfylde den helt færdigt. Det ser så uprofessionelt ud, når der mangler oplysninger. I nogle tilfælde kan du skræmme kunder væk, fordi det fremstår useriøst.

Dog skal du huske ikke at lægge alle dine æg i samme kurv. Hvad vil du gøre, hvis du får din side slettet? Ja det sker faktisk nogen gange.

En hjemmeside giver en seriøsitet, og du har hele tiden noget at sende dine fremtidige kunder videre til. Det ser også godt ud på dit visitkort, banner eller brochure, og på en hjemmeside kan du også uddybe viden omkring dine produkter eller ydelser.

Med et domæne har du også mulighed for at lave en mailadresse, der ser professionel ud i stedet for at bruge din private, der ender på gmail eller noget andet.

Er du allerede i gang

Hvis du har startet din virksomhed op og nu skal i gang med markedsføringen, så er der forskellige måder at gøre det på.

Du kan markedsføre dig på de sociale medier, men du kan også lave små annoncer i lokale aviser eller i foreningsblade, hvis du støtter nogen. En pressemeddelelse i lokalavisen eller flere aviser på samme tid giver en god eksponering i dit lokalområde.

En lille reklamevideo til hjemmesiden eller de sociale medier bliver set af rigtig mange. Og skal du på messe, så kan en brochure være det optimale. Mulighederne er mange, og jeg kan hjælpe dig med det meste.

Se hvordan jeg kan hjælpe dig på Facebook, med din hjemmeside og/eller din markedsføring.

En anden mulighed er også at købe e-bogen; Kom godt i gang med din virksomhed. I bogen giver otte eksperter dig helt basal viden fra visitkort til juridisk hjælp. Du finder bogen i Shop H.

Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere.