Superhelt med kappe

Årets sidste tanker

Sikke et år. 2020 er ved at rinde ud, og 2021 står klar i kulissen. Jeg venter bare. Jeg er så klar til et nyt år.

Året har på mange måder været skelsættende for os. Og selvom coronaen har buldret gennem landet og skabt ravage, så har den også ført noget godt med sig her i hjemmet.

Lige før sommerferien gik det mega stærkt, så i løbet af to uger var møderne afholdt, skolen besøgt og papirerne underskrevet. Nu skulle han starte i skole.

På Josefines 20 års fødselsdag startede Kristoffer i børnehaveklassen på en specialskole.

Og hold da op. Så gik det stærkt. Alt for stærkt. Jeg kunne slet ikke følge med.

Nu har vi en dreng, der trives så meget, at vi til tider slet ikke mærker noget til autismen. Til jul havde han lavet julegaver til os. Men jeg kan ikke huske, hvad vi fik. Alt jeg husker er de to små kort, han selv havde skrevet. MOR, FAR og KRISTOFFER. Bevares bogstaverne stod ikke snorlige, men de var der. Alle sammen. Han kan regne. Han snakker mega meget engelsk. Hans danske er også forbedret, så de få folk, vi har været sammen med i efteråret, har bemærket det. Han tegner ikke længere bare kruseduller. Nej der er tændstikmænd, regnbuer og andre ting, der sagtens kunne vinde en omgang ”Tegn og gæt”.

Mit hjerte flyder over med kærlighed. For begge mine fantastiske børn.

Og nu er det min tur.

Nu skal jeg have styr på mig selv. Så jeg har gjort en masse klar. Målsætninger, challenges, dagbøger og notesbøger.

Også virksomheden er blevet vendt på hovedet på grund af corona, og fordi jeg kunne mærke, der skulle ske noget. Måske har du lagt mærke til, jeg igen har lavet ny hjemmeside? Ja jeg er vild med at lave hjemmesider haha (”Det er ikke fordi, jeg har lyst, men jeg trænger!” (Citat: Fru Murermester Jessen, Matador)

Så nu er alle mine skøre tiltag samlet under ét.

Og i morgen starter én af mine skøre idéer allerede. Men det må du vente med at få at vide til i morgen. Nu skal jeg hygge med min familie det sidste af 2020.

Godt nytår

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.