“Billy Summers”

Billy Sommers

Denne boganmeldelse af “Billy Summers” er et reklamesamarbejde med Hedensted Boghandel og Legetøj, som har en rabat til dig. Dog er anmeldelsen helt for min egen regning.

Stephen King har skrevet bogen “Billy Summers”, og udover at være gysets mester er han også en af mine absolut yndlingsforfattere. Jeg elsker hans skrivestil, og jeg elsker, når han laver en afstikker fra det gængse, som han blandt andet gjorde det med “Rose Madder”.

Nu har han gjort det igen med denne bog, og han skuffer bestemt heller ikke nu.

Boganmeldelse af “Billy Summers”

Billy Summers er lejemorder, der dog har hjertet på rette sted. Han myrder nemlig kun onde mennesker ellers kan han ikke sove om natten. Han er tidligere en af verdens bedste snigskytter for hæren, og han er dekoreret krigsveteran fra Irak.

Nu har Billy en sidste opgave, og han flytter til en lille by, hvor hans dækhistorie er at være forfatter. Han lærer naboerne godt at kende, og især den unge kvinde, Alice, gør en forskel for ham.

Alise er et voldtægtsoffer, og de går sammen om at hævne sig på dem, der gjorde hende ondt. Men deres hævntogt stopper ikke der. De vil også hævne sig på dem, der tog røven på Billy. Der er også et snigmord, der skal forberedes.

Historien bygges langsomt op, og måske finder du bogen lidt langtrukken i starten. Men jeg læste side for side med stor appetit. En rigtig pageturner for mig. Og lige som jeg troede, jeg havde regnet den ud, så havde jeg ikke alligevel. En fantastisk bog der får min fulde anmeldelse.

Der skal kage og rabat til

Denne anmeldelse er skrevet i et samarbejde med maj måneds readathon fra Bloggers by Heart og i den forbindelse vil jeg også gøre lige give et skud ud til Home by Bianca, fordi hun næsten lige har lavet den lækreste jordbærkage. Og er der noget, der hænger sammen så er det hyggelæsning og kage. Eller ja alt hænger sammen med kage, men lige den her kombi er jeg ret fan af. Hun laver også andre lækre madting, så tjek helt sikkert hendes blog ud.

Jeg har også lavet denne anmeldelse i reklamesamarbejde med Hedensted Boghandel og Legetøj, der har et godt tilbud til dig. Fra i dag, den 30. maj og til og med den 11. juni 2022 kan du købe bogen “Billy Summers” i butikken på Bytorvet 5 i Hedensted til 250,- kroner. Normalprisen er 300,- kroner. Alt du skal gøre, er blot at gå ind i butikken, finde bogen eller spørge efter den og så sige; Vivi H. styrer! Så udløser det rabatten. Husk tilbuddet gælder kun i to uger. De har også mange andre spændende bøger, så du kan være klar til sommeren, og er det udelivet, der trækker, så har de i tonsvis af legetøj og andre aktiviteter.

Nu skal du bare skynde dig ned i butikken og forsyne dig, smække dig i en god stol eller sætte op i haven, mens du nyder solen, sommeren, eller ungerne der leger.

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Har du læst disse?