Creme
Creme

Plej din hud med en god creme

Dette indlæg er reklame for creme fra True North Skincare.

Jeg har sagt ja til at være ambassadør for True North Skincare. Det betyder, at jeg laver reklame for deres creme og kan sælge til dig med en rabat på 20%. Men jeg kan stå 100% inde for deres produkter, da jeg bruger dem selv og er vilde med dem.

Ved at downloade appen “truenorth skincare” har du mulighed for at teste din hudtype, inden du bestiller cremen. Du kan også teste huden på hjemmesiden www.truenorthskincare.dk – bemærk linket åbner i et nyt vindue.

Lige nu findes der 10 produkter til ansigtet, en body lotion, deo roll-on, og en håndcreme, og der bliver hele tiden udviklet nye produkter.

Cremen genopretter balancen i huden

Navnet “De-Stressed” bruges om de fleste produkter til ansigtet, og De-Stressed begrebet tager sit ingrediensmæssige udgangspunkt i det unikke Aloe Vera Balancing Complex™ (AVBC™), som er et patenteret kompleks med en lang række egenskaber, der giver harmoni og balance i huden.

KOMPLEKSET AVBC™ giver umiddelbart en beroligende effekt, genopbyggende effekt samt fugtgivende effekt på de overfladfiske hudlag, og en generhvervelse af den naturlige balance i de dybere hudlag.

Cremen er vegansk og ikke testet på dyr. Min rabatkode er ViviH20, og du handler i deres webshop lige her. Bemærk siden åbner i et nyt vindue.

Min rabatkode gælder hele tiden, så du kan til hver en tid bruge den til at forny dine produkter, når du er løbet tør.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

close

E-bog med inspirerende julekonfekt til dig!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så modtager du et link til e-bogen i din velkomstmail. Du kan altid afmelde dig igen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *