Om mig

Eventkoordinator

Festen starter her

Jeg går aldrig af vejen for en god fest. Siden jeg var barn har jeg altid fundet en anledning til at fejre et eller andet. Om det var højtid, fødselsdag, mærkedag eller selve livet, så skulle det fejres.

Derfor er det heller ikke unaturligt, at jeg har siddet med i utallige festkomiteer og i mange tilfælde haft det fulde ansvar for, at en fest blev en succes.

Nu spreder jeg fest og glæde som eventkoordinator gennem Hedensted Events. Lige nu arrangerer jeg en Forbrugermesse sammen med Gitte fra Din Indre Ro to gange årligt. Og så ved man aldrig, hvad jeg ellers finder på.

På Hedensted Events har jeg mit eget billetsystem, som du også kan bruge gratis. Det kan en helt masse spændende ting, så hvis du skal holde et arrangement i nærmeste fremtid, så tjek systemet ud. Du vil ikke fortryde det.

Der er også en eventkalender på siden. Den har jeg lavet til dig, og den kan du sørme også bruge helt gratis. Både som bruger men også, hvis du vil have lagt dit event i kalenderen.

Og så har jeg noget til foreninger på vej. Det er ikke helt færdigt endnu. Men du kan smutte over på Hedensted Events (siden åbner i ny fane) for at læse mere om det hele. Der kan du også tilmelde dig mit nyhedsbrev og blive opdateret på kommende events, nyheder og meget andet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *