Om mig

Filmelsker

And the Oscar goes to…..

Lige siden jeg var barn, har jeg været vild med film og hele den verden. Jeg sad gerne oppe og så midnatsfilmen sammen med min far, og da jeg stadig var for lille til at være oppe hele natten, så optog han Oscaruddelingen til mig. Inden måtte jeg se sammendraget dagen efter. Men siden jeg fik lov og har kunnet holde mig vågen, har jeg set Oscar-uddelingen og de andre uddelinger live om natten.

Jeg kan faktisk stadig nogle af talerne og har en latterlig paratviden om mange film. Vigtig viden eller ligegyldig info. Men jeg elsker det. Og min drøm er selv at vinde en Oscar en dag. Ja nu tænker du; skuespiller? Men næh nej, min kategori er Adapted screenplay. Vejen derhen?

Jeg skriver en bestseller, filmrettighederne købes, jeg skriver selv manuskriptet og bum en kasse succes, der slår rekorden for flest modtagne Oscars – og ja hvor mange Oscars skal vi så vinde?

Once upon a time in Hedensted…………….

Hvem kommer med popcorn?

Nu har jeg faktisk også haft en anden drøm. Nemlig at lave et online filmunivers med anmeldelser, sjove quizzer og debatter. Og så skal der være lækkerier og fordele til dem, der vil være med.

Så vil du være med, så skal du lige hoppe over på Filmklubben H. (Siden åbner i ny fane) og huske at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *