Mål

Gør dine drømme til mål

Nyt år giver næsten altid anledning til at starte noget nyt. Det kan være at lægge en dårlig vane bag sig for at give plads til en sundere. Men det kan også være at gå mere målrettet efter noget, man har drømt længe om.

Jeg har i lang tid snakket om mange ting, jeg gerne ville. Og nu har jeg besluttet at sætte handling bag mine ord.

Derfor har jeg lavet en kalender, som kun handler om mål.

Der er hovedmål, delmål, månedsmål og ugemål. Jeg har også lavet en Facebookgruppe, for jeg tænker, at er vi flere sammen om at motivere hinanden, så er det nemmere at nå vores mål.

Det er ligegyldigt, at vores mål er forskellige. At vi er forskellige som personer. Og du kan melde dig ind i gruppen, hvad enten du har mål som privatperson eller din virksomhed. Mine mål dækker begge kategorier.

I gruppen bestemmer du også selv, om du vil dele dine specifikke mål eller bare fortælle, at du har nået et mål.

Hver mandag fejrer vi ugens mål, vi har nået. Det samme gør vi hver den første i måneden. Når én har nået et delmål eller hovedmål, så popper vi champagnen i gruppen.

For at være med på at gøre dine drømme til mål i 2021, så skal du tilmelde dig nyhedsbrevet via skemaet herunder. Herefter skal du bekræfte, du ønsker mails fra mig, og så modtager du en mail med links og andet godt. Vi ses.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *