Hjemmeside

Brug tid på en hjemmeside

En hjemmeside er dit elektroniske visitkort. Det er her, dine kunder ser efter dine ydelser, referencer og priser. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid og penge på at få lavet en.

Ved at have en hjemmeside sender du også et seriøst signal omkring din virksomhed. Nogle kunder fravælger virksomheder, hvis de ikke har en, da de er bange for, at virksomheden er falsk.

Du tænker måske, at det slet ikke er nødvendigt for dig at have en hjemmeside. Men det ser bare godt ud, at du kan skrive en hjemmesideadresse på dit visitkort, din firmabil eller på din Facebookside.

Vigtige sider på din hjemmeside

I starten kan du nøjes med nogle enkelte sider, og så kan du sidenhed udbygge efter behov.

Du har brug for en forside, der linker til de ydelser, du helst vil have fokus på. En kontaktside, der fortæller dine oplysninger og har en kontaktformular.

En side, der fortæller om dig selv, hvad har du af uddannelse og erfaring, hvad er din baggrund for at starte din virksomhed. Noget om din virksomhed, hvor gammel er den, hvor mange medarbejdere, og hvad kan du hjælpe med.

Privatlivspolitik og cookies er lovpligtig, og så skulle du jo gerne sælge nogle ydelser på din hjemmeside også.

Jeg hjælper dig også med at oprette en ordentlig mailadresse, som får dit domænenavn. Det ser nemlig også dejlig professionelt ud.

Priser

Du får:
En responsive hjemmeside – det betyder, at den kan ses på alle devices, mobiler, tablets og computer. Oprettet hos One.com – hjælp til domænekøb.
En forside og fire undersider inklusiv kontaktformular samt privatlivspolitik og cookies.
En professionel mailadresse.
Du leverer selv alt billede- og tekstmateriale, men jeg hjælper dig med at læse korrektur.
Når hjemmesiden er godkendt, overdrages koder.

Alt dette for 5.000,- kroner.
Ekstra sider: 500,- kroner pr. side.
Efterfølgende supporttimer: 500,- kroner.

Priserne er eksklusiv moms.

Kontakt mig, hvis jeg skal lave en hjemmeside til dig.