Forfatterdrømme

Jeg fulgte min drøm

Siden jeg var en lille pige, og min mor læste højt for mig første gang, så har jeg villet være forfatter. Gennem årene er det blevet til mange skriverier. Nogen er blevet til noget. Andre ligger i skuffen. Og nu skal der ryddes op. Jeg har derfor oprettet et lille forlag, hvor jeg kan udgive mine egne bøger. YEEEEEAAAHHH!!

Det er en helt vildt fantastisk følelse, og det klør i fingrene for at komme til at skrive noget mere igen. Og udgive det. Så du kan læse det.

De sidste mange måneder har jeg puslet med hjemmeside og Facebookside. Og nu er jeg klar til at offentliggøre det. Hjemmesiden er langt fra færdig, for jeg pusler også med at finpudse noget af materialet fra skuffen.

Tidligere udgivelser skal have nyt ansigt, mens andet skal redigeres. Og så er der alle de nye idéer, der står i kø for at blive skrevet færdig. Lige nu er det en overskrift, en linie, en begyndelse eller en slutning på en lap.

Men mit hoved er ved at flyde over med tanker, så derfor er jeg også begyndt at blogge igen. Allerede nu står flere indlæg i kø for at blive klargjort, så du kan læse dem.

Så jeg håber, du vil følge med. Både her på bloggen, hvor du er velkommen til at kommentere løs. Men også gerne på Facebooksiden, hvor du også må være vildt aktiv.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.