Kommunikation og Tekstforfatning

En god kommunikation og tekstforfatning er alfa og omega både internt og eksternt. Det skrevne sprog er ubarmhjertig, hvis der skrives i tvetydige vendinger, så meningen med teksten kommer ud negativt.

Det virker også mere professionelt, at der ikke er stavefejl eller grammatiske fejl i dine tekster.

Til små virksomheder og start-ups tilbyder jeg flere forskellige former for kommunikation og tekstforfatning enten som enkelt ydelse eller som en firmaaftale på månedsbasis. Måske har du brug for hjælp et par timer i ugen eller måneden eller flere ydelser spredt over hele måneden. Jeg kan sidde hos dig eller jeg kan arbejde hjemmefra.

Når du har sagt ja til en firmaaftale, så mødes vi mindst én gang i måneden for at tale om indhold og planlægning.

Ydelserne kan kombineres mellem Sociale medier, Kommunikation og Tekstforfatning samt Markedsføring.

Kommunikationen kan blandt andet bestå af nyhedsindlæg, pressemeddelelser, blogindlæg eller hjælp til dine sociale medier.

Prisen på en firmaaftale afhænger af, hvor mange ydelser du har brug for. Kontakt mig for en firmaaftale eller andre ydelser.

Du kan se, hvad jeg tilbyder samt priser. Mangler du noget, der ikke står på nedenstående, så kontakt mig. Måske kan jeg hjælpe dig.

Kommunikation og Tekstforfatning priser:

Pressemeddelelse 1.500,- kroner:
Interview – personligt eller telefonisk, korrektur og hjælp til billede. Tekst maks. 300 ord. Kan bruges på hjemmeside, nyhedsbreve og sendes til lokale aviser. Med én pressemeddelelse kan du sende den til flere aviser med det samme, som derefter kan kontakte dig. Fremfor at du skal kontakte alle aviser for et interview.

Leg med ord:
Korrekturlæsning, renskrivning af tekster, tekstskrivning. Spørg efter pris.

Nyhedsindlæg 750,- kroner:
Tekst maks. 150 ord. Skrives ud fra tilsendte stikord og billedmateriale. Kan bruges på hjemmeside, nyhedsbreve og sendes til lokale aviser.

Priserne er eksklusiv moms.

Når du køber en ydelse fra mig, så accepterer du samtidig, at dit cvr-nummer, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse bliver brugt i mit regnskabsprogram “Dinero” til at sende dig en faktura.