Tidligere indlæg

Mor til tre – næsten

For et år siden på denne tid barslede jeg med to nye ting – dog uden at vide det. Den 1. marts startede jeg op som selvstændig, hvilket jeg naturligvis var klar over. Men jeg vidste ikke, at jeg også var blevet gravid.

Min mand og jeg ville gerne have et barn, men vi troede ikke, det kunne lade sig gøre og da slet ikke så hurtigt. Men den 1. april var testen positiv, og det var ikke en aprilsnar.

Da chokket og glæden havde lagt sig, kom alle spørgsmålene og ikke mindst tvivlen. Kunne jeg være gravid med et nyopstartet firma? Kunne jeg have en baby og samtidig passe mit firma? Den ene dag var jeg fuld af håb og tænkte, at det hele nok skulle gå. Den næste dag var jeg helt nede i kulkælderen og tudbrølede over timingen.

Heldigvis har jeg en gemal, der tror på mig og støtter mig i alt det, jeg gerne vil. Så i løbet af det sidste år har jeg opnået flere af mine mangeårige drømme. I maj fejrede vi konfirmation for min teenager. Vi blev gift i oktober, og to måneder efter blev vores lykke fuldendt, da vores baby kom til verden.

Og samtidig med at mine drømme blev opfyldt, så passede jeg mit firma. Der var skrald på arbejdsopgaverne, men graviditeten forløb nogenlunde, så jeg kunne arbejde næsten til vandet gik omend på nedsat tid de sidste par måneder. Jeg var heldig. ER heldig.

Nu er jeg mor til to skønne børn – næsten tre, for 1. marts fyldte mit lille firma ét år.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.