Tidligere indlæg

Sikke en fest

Da jeg var barn, syntes jeg, at 40 år var helt vildt gammelt. Så blev jeg selv 40 for halvandet år siden, og så måtte jeg jo ændre opfattelse. For gammel er jeg da slet ikke.

Min bror og svigerinde fylder begge 40 i løbet af året. De er jo heller ikke blevet ældre at se på. Deres fødselsdage blev fejret i aftes. Med manér. Aldrig – i hvert fald hvad jeg kan huske og nej det-er-ikke-på grund-af-alderen-for-jeg-er-ikke-gammel – har jeg været med til en så gennemført privatfest.

Drinks og levende musik på terrassen. Lækker og rigeligt mad. Sjove indslag. Og så sluttede festlighederne lige med, at selveste Ole Gas kom og spillede op til dans. Kender du ham ikke, bør du helt klart tjekke ham ud. Han både ligner og lyder som Kim Larsen og rigtig gættet så spiller han gamle klassikere fra Larsen og Gasolin. Men det bedste indslag stod min svigerinde selv for.

For ti år siden inviterede de til 2 x 30 års fødselsdag. Under velkomstalen annoncerede de, at de faktisk var blevet gift på rådhuset tre uger tidligere. Så fødselsdag blev til bryllupsfest – så godt som alle vi gæster magtede.

Når man laver sådan en bombe til en fødselsdag, kan man så overgå den ti år efter? Ja det kan man så godt. Jeg har længe gået og spurgt min svigerinde, hvad de så afslører denne gang? En kirkelig velsignelse? En hvid kjole? Og lidt fik jeg ret.

Midt under festlighederne i aftes var min svigerinde pludselig væk i lang tid. Vi ventede på hende, da der skulle komme et indslag. At det så var hende selv, der var indslaget, vidste kun ganske få. Men pludselig slog naboen på glasset og annoncerede, at min bror jo så tit havde snakket om at se sin kone i hvidt. Og så gispede vi alle. Ind trådte min svigerinde med sin far under armen i den smukkeste kjole. Min bror var helt mundlam, det var i sig selv ret sjovt. Der kom dog ingen præst, men i stedet holdte hun en smuk og sjov tale for ham. Dejligt at se at selv efter ti år er forelskelsen der stadig måske endda endnu mere nu.

En helt igennem fantastisk aften. Det var så dejligt at se og snakke med fætre og kusiner, som jeg ikke har været sammen med længe. Gammelt venskab fik også nyt liv, så det var en fest med positive tårer og mange mange grin og gode snakke.

Desværre var jeg afsted uden min mand, da vi havde valgt, at han skulle blive hjemme ved baby, da han er så stort et tryghedsbarn for tiden, at det kun er mor og far, der dur. Men jeg havde dog teenageren med, og det var vidunderligt at stå sammen med hende og lave et festligt indslag. Når folk snakkede om baby og min mand, så savnede jeg dem naturligvis. Men jeg vil gerne indrømme, at ellers savnede jeg dem ikke. Det meste af tiden sidder jeg hjemme med baby, da jeg også skal passe mit arbejde, så det var så dejligt endelig at være ude for mig selv.

Da jeg kom hjem, fandt jeg en vågen baby i min seng og en sovende mand på sofaen. Vi fik snakket lidt om festen, og så puttede jeg mig ellers ind til baby i min seng. Det var skønt. Han sov helt til klokken otte, hvor min mand stod op og gav ham mad. Selv fik jeg lov at sove videre og vågnede først klokken halv tolv. Min krop er smadret, og jeg er stadig træt, men mentalt har jeg fået så meget overskud på den aften.

Min mand er fantastisk. Og eftersom det lige har været Fars Dag, så må man gerne prale. Han er en vidunderlig far for begge mine børn. Jeg er så lykkelig og velsignet med en skøn familie og mange venner. Kærligheden er rundt om mig hele tiden, og det giver så meget positiv energi. I love it!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.