Superhelt med kappe

Spontan roadtrip

Corona ødelagde mange ferieplaner i sommers. Det gjorde den også for os. Vi kunne ikke komme ud at rejse på grund af virussen i år. De andre år har vi ikke haft råd haha

Men Danmark kan også noget. Ole og jeg tog en kærestetur uden børn i sommerferien, og hold da fast vi så mange ting den dag nede i Sønderborg og rundt i området.

Det har smittet os lidt til at undersøge landet noget mere. Både med og uden børn. Så vi har lavet en pagt. Hver weekend skal vi ud at køre. Det kan være en lang tur eller en tur i Givskud Zoo. Hovedsagen er, at vi kunne væk hjemmefra og får holdt lidt i hånd.

Så i går sprang vi i bilen og kørte afsted. Sønnemand ville til stranden. Han ville finde en konkylie. Jeg ville finde rav. Vi Googlede. Vesterhavet. Så det blev Blåvand.

Lige som vi kom, regnede det, men så blev det tørvejr, og vi fik en super tur med en frisk brise i hovedet. Sand i skoene i klitterne. Og sønnemand blev våd til knæene, fordi han nærmeste sprang i bølgen blå.

Bagefter gik vi rundt i byen og købte turistting, og som vi kørte ud fra byen, så begyndte det at regne igen.

Helt vildt fed tur altså.

Ole og jeg fik holdt i hånd, og Ole tog mig kærligt på numsen, når det gik opad i klitterne. Han var nok bange for, jeg strandede.

Og så fandt jeg sgu rav! En kæmpe drøm blev opfyldt. Sådan en fin lille klump.

Altså damen i smykkebutikken sagde godt nok, at det var en sten, men altså – hvad ved hun om det?! Så nu ligger min fine klump rav i et fad her på bordet med alle de andre smukke muslingeskaller, vi fandt.

Desværre fandt vi ikke en konkylie. Så vi skal til stranden igen en anden dag. Og ved du, hvor vi kan finde en stor flot konkylie, så sig endelig til.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.