Superhelt med kappe
Superhelt med kappe

Superhelt med kappe

Hvor er du, ….. superhelt?

Superhelt med kappe blogger om søn med autisme, tid til sig selv, drømmene og balancen imellem på inspirerende og humoristisk vis.

(“Av min arm” Citat: Frk. Hollenberg, Matador) tænker du måske, en vaskeægte helt er blevet væk. Men sådan er det at være mor. Der er altid noget væk, noget der skal laves eller nogen der skal serviceres.

At være mor kræver mange jobtitler på cv’et; Kok, smørrebrødsjomfru, omsorgsperson, personlig hjælper, assistent, påklæderske, ting-finder, reparatør, sanger, lærer, rollemodel, talepædagog, vaskekone, logistikchef og jonglør i Cirkus Hjem på næsten én og samme tid.

Så i al sin helhed en mor er en superhelt i mine øjne. Min helt har så iført sig kappe, fordi jeg synes, det er mega sejt, og så vil min helte-power være; at jeg kan blive usynlig – og det være sig mere end blot at skjule sig på toilettet i ét minut, inden der bliver hamret på døren; MOOOOOAAAR!!!! – Du er fundet!!!

I dagligdagen er der mange ting, en superhelt skal forholde sig til uden at bruge sin helte-power. Jeg har en søn med autisme. Det giver ind i mellem nogle udfordringer og en anderledes hverdag, men det giver også glæde, stolthed, overraskelse og masser af kærlighed. Måske kan du finde inspiration i det, jeg skriver, måske synes du bare, det er sjovt skrevet – forhåbentligt.

Men jeg har også brug for Vivi-tid. En tid hvor der er plads til fordybelse, forkælelse og velvære. Hvor der er tid til at være alene eller være stille eller være kreativ. Og så skal der være tid til drømmene. For dem har jeg også.

Nogle gange er jeg så heldig at lave et reklameindlæg, som kaster en rabatkode af sig. Det kommer naturligvis dig til gode. Du kan blandt læse et omkring den creme, jeg er ambassadør for, via linket her; Plej din hud med en god creme

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.