Superhelt med kappe

To kæmpe gaver

For 46 år siden i det smukkeste efterårsvejr med høj solskin og blå himmel blev en lille pige født. Og lod I lige mærke til vejret i dag.

Jeg har haft den fantastiske dag.

Vi skulle have været til vejledningsmøde i Århus, så manden havde fri. Derfor kunne jeg pludselig planlægge en fødselsdag med familien omkring mig det meste af dagen.

Tidligt blev jeg vækket med morgensang, flag og gaver af mand og søn. Og min skønne dreng sang næsten hele fødselsdagssangen, og han var meget behjælpsom med at pakke gaverne ud. Der var roser fra manden, og perleplader fra sønnen.

Mødet blev så aflyst, så vi kunne tage det stille og roligt, inden han skulle køres i børnehave. Her plukkede han en fin blomst til mor på en gåtur. Det er da kærlighed.

Tre timer senere hentede vi ham igen nu medbringende storesøster. Og der var gensynsglæde hele vejen rundt. Også for mig der fik en kæmpe æske chokolade nam nam.

Café Cozy serverede min livret – gratis mad – i skønt selskab. Whats not to like. Og nej jeg er ikke heldig, men alle får gratis mad på deres fødselsdag.

Så var det hjem til kaffe og lagkage. Og når nu mutti så tit har lavet kage til ungerne, kunne hun jo også lave en til mig. Jeg er jo også et barn.

Og så fik jeg simpelthen den vildeste fødselsdagsgave. I seks år har jeg ønsket at komme ind og se finalen i Vild Med Dans – OG DET SKAL JEG I ÅR!!!!

Min mor og jeg får en fest, og jeg kan bare ikke vente. Det bliver for fedt.

Dagen sluttede med lækker aftensmad kreeret af manden, mens bordet blev dækket af sønnike.

Nu sidder jeg og spiser chokolade, mens jeg læser alle de dejlige beskeder, jeg har modtaget gennem dagen. En helt igennem fantastisk dag med gode gaver.

Men så kom der lige en gave mere. En drøm gik i opfyldelse. Min første e-bog på eget forlag kom online i dag. Den handler om at skrive en god festsang.

Altså jeg kan slet ikke få armene ned.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.