Vivi H.

Hvem er jeg

Vivi H. giver den som paparazzi

Jeg hedder Vivi H. Nielsen Mathiasen og er født i det herrens år 1973. Skæbnen førte mig først i 00’erne til Hedensted Avis, hvor jeg var ansat i en tre år. Siden december 2005 har jeg været medlem af Dansk Journalistforbund (DJ) og har haft pressekortet klar i lommen lige til at flippe op og forcere enhver politiafspærring.

Efter jeg stoppede på Hedensted Avis har jeg haft et freelance samarbejde med avisen samt både Vejle Amt og Horsens Folkeblade. Også lokalaviserne i Horsens og Vejle bliver af og til krydret med mine historier.

Der kan aldrig stilles nogen garanti for, at pressemeddelelser kan optages i aviserne på ønskede tidspunkter. Det er 100 % avisens redaktør, der bestemmer indholdet. (“Tænk nu hvis der falder en bombe, Hans Christian” Citat: Maude Varnæs, Matador)

Min pen har været vidt omkring i landsdækkende magasiner og aviser. Ikke altid under eget navn, hvis pressemeddelelsen er sendt for en kunde. Og så er det jo lidt sjovt at skrive pen, når alt skriveriet i dag foregår på en computer og via mail. Men det hænder da, at blok og kuglepen kommer i brug for gode idéer og tanker.

Skæbnens veje

I 8. klasse fik jeg maskinskrivning i skolen, så min hårdt optjente avispenge gik til en lille fin skrivemaskine. Købt hos byens avis naturligvis. Hvor jeg siden kom i praktik og blev ansat som journalist. Fordi jeg var dygtig til at skrive.

Nogle år senere blev min fine skrivemaskine udskiftet med en elektronisk, der også blev købt hos avisen.

Fælles for dem begge var, at jeg skrev tonsvis af historier på dem. Ind i mellem tegnede og malede jeg også forsider til mine historier. Nogle blev klipset sammen til en lille bog.

Jeg gik med aviser og købte skrivemaskiner for pengene hos Hedensted Avis. Fra barn har jeg skrevet historier og har faktisk ofte også været i Hedensted Avis. Mange artikler blev skrevet af Tage Uhrskov, som siden tog mig under sine vinger. Han ansatte mig som journalist på Hedensted Avis og hjælp med til, at jeg kunne blive optaget i Dansk Journalistforbund.

Vivi H. forfølger drøm og starter forlag

Siden min mor læste højt for mig første gang, har jeg drømt om at være forfatter.

Da jeg var barn skrev jeg historier i små noteshæfter, som min mor tog med hjem fra arbejde. Det var dagens højdepunkt, når der var nye hæfter.

Siden blev der skrevet på skrivemaskinerne og til sidst computeren. Skuffeforfatter siden barndommen.

I 2010 kom jeg tættere på min drøm, da jeg fik en novelle med i bogen “Når kærlighed gør nas” af Malene Hasselblad. Men faktisk fik jeg udgivet noveller i et magasin allerede tilbage i 2003.

Nu skal der ikke længere skrives til skuffen. Den 1. marts 2019 startede jeg Forlaget H., hvor jeg udgiver mine egne bøger. (“Og det forpligter, som jeg sagde til Margrethe” Citat: Lærer Andersens nevø, Matador)

Vivi H. giver den som blogger

Der er bare så mange tanker i mit hoved hele tiden. Dem bliver jeg nødt til at dele med dig, så derfor er jeg begyndt at blogge igen. Måske har du tidligere fulgt mig på ”Min gode historie”, og det håber jeg så, du vil blive ved med. Ellers håber jeg, at du som ny læser vil blive ved med at følge bloggen.

Jeg skriver om alt, hvad der falder mig ind. Min familie, min virksomhed, deler ud af rabatkoder og nyheder.

Vivi H. starter festen

Som festansvarlig har jeg siddet med i utallige festkomiteer og i mange tilfælde haft det fulde ansvar for, at festen blev en succes.

Siden barnsben har jeg altid været en spradebasse, der altid fandt en anledning til at fejre. Om det var højtid, fødselsdag, mærkedag eller selve livet, så skulle det fejres.

Festen starter her

Op gennem mit voksenliv har jeg været festansvarlig et utal af gange i frivilligt regi, og den 1. marts 2014 startede jeg op som selvstændig. Her fortsatte jeg med at lave events. Både ud fra egne idéer men også ud fra andres idéer og i samarbejde.

Som eventkoordinator kan jeg hjælpe dig med at sælge billetter til dit arrangement, da jeg har mit helt eget billetsystem. Jeg kan også hjælpe dig med idéer, planlægning, PR så som annoncer, hjælp til Facebook og pressemeddelelser. Jeg har et samarbejde med en grafiker og flere aviser, og jeg har flere års erfaring som administrator på Facebookgrupper og Facebooksider.

Nye festligheder

I marts 2020 lancerede jeg sammen med Gitte Hamaker Holk fra Din Indre Ro en forbrugermesse, som vi planlægger at afholde to gange årligt.

Der er masser af nye ting på vej. Jeg finder på hele tiden. Og jeg skriver hele tiden. Lyder det spændende? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du får besked, når der er nye tiltag, tips, tilbud, nye blogindlæg og bøger samt nye kommende events på vej.

Privat er jeg gift med Ole. Vi blev forlovet i oktober 2013 lige før min 40 års fødselsdag, og gift præcis på dato året efter. Og så har jeg været så heldig at få lov til at være mor for Josefine (f2000) og Kristoffer (f2014). Love you guys.

Og nu skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Fun fact

Jeg er kæmpe Matador-fan!