Vivi H.

Jeg hedder Vivi H. Nielsen Mathiasen og er født i det herrens år 1973. Den 1. marts 2014 startede jeg op som selvstændig og tilbød en blandet landhandel ud fra mine kompetencer. Det var blandt andet events, sociale medier og en masse kommunikation i forskellige former.

Med tiden har jeg fået flere kompetencer, så flere ydelser er kommet på. Firmanavne og hjemmesider har jeg haft flere af, og nu er mine kompetencer spredt ud på to hjemmesider, så det er til at finde rundt. Dog er de stadig forbundet, således alle kompetencer kan købes fra begge hjemmesider, mens der kun er én shop. Den finder du på Vivi H.

Du kan få hjælp til dine sociale medier, din kommunikation og tekstforfatning samt markedsføring. Jeg laver også online kurser og giver gratis tips. Så på Vivi H. er der noget både for erhverv og private. (“Det forpligter, som jeg sagde til Margrethe” Citat: Oscar Andersen, Matador)

Starten og midten

Skæbnen førte mig først i 00’erne til Hedensted Avis, hvor jeg var ansat i en tre år. Siden december 2005 har jeg været medlem af Dansk Journalistforbund (DJ) og har haft pressekortet klar i lommen lige til at flippe op og forcere enhver politiafspærring.

Efter jeg stoppede på Hedensted Avis har jeg haft et freelance samarbejde med avisen samt både Vejle Amt og Horsens Folkeblade. Også lokalaviserne i Horsens og Vejle bliver af og til krydret med mine historier.

Der kan aldrig stilles nogen garanti for, at pressemeddelelser kan optages i aviserne på ønskede tidspunkter. Det er 100 % avisens redaktør, der bestemmer indholdet. (“Tænk nu hvis der falder en bombe, Hans Christian” Citat: Maude Varnæs, Matador)

Min pen har været vidt omkring i landsdækkende magasiner og aviser. Ikke altid under eget navn, hvis pressemeddelelsen er sendt for en kunde. Og så er det jo lidt sjovt at skrive pen, når alt skriveriet i dag foregår på en computer og via mail. Men det hænder da, at blok og kuglepen kommer i brug for gode idéer og tanker.

En del af Vivi H.

Den anden del af mit firma er Hedensted Events. Her laver jeg events, har mit eget billetsystem, en eventkalender og en eventpakke til foreninger. Det kan du læse meget mere om på www.hedenstedevents.dk (Siden åbner i et nyt vindue) (“Av min arm” Citat: Frk. Hollenberg, Matador)

Fun fact

Jeg er kæmpe Matador-fan