Jeg tilbyder

Jeg tilbyder en blandet landhandel af kommunikation, tekstforfatning og markedsføring.

Sociale medier

Du kan få hjælp til dine sociale medier i form af individuel rådgivning omkring kommunikation, strategi, content, opbygning af side eller profil og pasning.

Læs mere om Sociale medier

Kommunikation og Tekstforfatning

Til små virksomheder og start-ups tilbyder jeg flere forskellige former for kommunikation og tekstforfatning enten som enkelt ydelse eller som en firmaaftale på månedsbasis. 

Læs mere om Kommunikation og Tekstforfatning

Markedsføring

Grafisk materiale som blandt andet små annoncer, flyers, pressemeddelelser eller en lille reklamefilm til nye og små virksomheder.

Læs mere om Markedsføring

Online kurser

Jeg laver online kurser og guides inden for bogudgivelse, grammatik og markedsføring. Du kan også finde kurser og guides, der vedrører events, private fester og Hedensted Events Billetsystem (mit andet firma)

Læs mere om Online kurser

Forfatterdrømme

Har du en drøm om at blive forfatter og styre alt vedrørende din bog selv, så kan jeg guide i gang. Det foregår gennem online kurser, som du kan deltage i både på mail og i en lukket gruppe på Facebook.

Læs mere om forfatter

Gratis tips

Vil du gerne have mine gratis tips direkte i din indbakke? Mine tips indeholder; skrivetips, tips til markedsføring, online kurser og nye produkter. Husk at bekræfte din tilmelding via den tilsendte bekræftelsesmail.