Om mig

Forfatter

Skuffeforfatter siden barndommen

Siden min mor læste højt for mig første gang, har jeg drømt om at være forfatter.

Da jeg var barn skrev jeg historier i små noteshæfter, som min mor tog med hjem fra arbejde. Det var dagens højdepunkt, når der var nye hæfter. Ind i mellem sad jeg også og malede forsider til alle mine bøger.

Siden begyndte jeg at skrive på skrivemaskinerne og til sidst computeren. Jeg har været skuffeforfatter siden barndommen. (Har du ikke læst historierne med de forskellige maskiner, kan du gøre det via linket; Journalist DJ)

Hele tiden fandt jeg en bogtitel, en god begyndelse, en slutning eller en midte. En god sætning eller en handling. Jeg så historier alle vegne.

Den dag i dag gør jeg det stadig. Skriver på små sedler, notesbøger eller lægger det i en mappe på computeren.

Forfølger drøm og starter forlag

I 2010 kom jeg tættere på min drøm, da jeg fik en novelle med i bogen “Når kærlighed gør nas” af Malene Hasselblad. Men faktisk fik jeg udgivet noveller i et magasin allerede tilbage i 2003.

Og nu skal der ikke længere skrives til skuffen. Den 1. marts 2019 startede jeg Forlaget H., hvor jeg udgiver mine egne bøger. (“Og det forpligter, som jeg sagde til Margrethe” Citat: Lærer Andersens nevø, Matador)

Da jeg havde startet forlaget, ville jeg rydde op i mappen på computeren, for jeg vidste, der var en masse guf i den. Det var der også. Og der var faktisk også noget andet.

Jeg fandt en slutning, jeg havde skrevet. Min hovedperson gik op ad kirkegulvet med sin far og strøg hænderne over maven, fordi hun var gravid. År senere møder jeg min mand, og da vi blev gift, gik jeg op ad kirkegulvet med min far ved min side, og jeg strøg hænderne over min mave, fordi jeg var gravid. Jep! Den lader vi lige stå.

Den slutning bliver brugt i en bog en dag, det er jeg helt sikker på. Hvilken ved jeg endnu ikke, for der er masser af materiale i skuffen.

Tag springet

Det sværeste er ikke at få idéer. Det er at få tiden til at skrive. Men det vigtigste er at følge sine drømme. Jeg skriver hele tiden, og en dag har jeg mange af mine bøger på hylden. Som er min helt store drøm. Og drømme de går faktisk i opfyldelse. Så forfølg din drøm. Tag springet!

Fun Fact

Jeg er kæmpe Matador-fan!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *