Har du en drøm om at blive forfatter og styre alt vedrørende din bog selv, så er det bare med at komme i gang.

Igennem online kurser, der foregår både på mail og i en lukket gruppe på Facebook, bliver du guidet i at komme i gang. Du kan (forhåbentlig) også finde sparring i gruppen efterfølgende. Gruppen hedder Poesi-klubben, og du kan læse mere om den her. Den er dog ikke åben for tilmeldinger endnu. Det er knap så sjovt at sidde i en kæmpe hal alene og råbe hallo. Så den åbner ved næste online kursus, så der er flere at sparre med.

Inden du kan udgive din bog, så skal den skrives. Og der findes forskellige hjælpemidler, som kan hjælpe dig i gang på en overskuelig måde.

Når din bog er skrevet, så skal den udgives. Det kan du gøre selv – du kan også forsøge dig hos et forlag, men det kan jeg ikke hjælpe dig så meget med. Til gengæld kan jeg hjælpe dig med at udgive selv

Nu skal din bog markedsføres. Det kan du gøre ved hjælp af sociale medier og/eller en hjemmeside samt sende pressemeddelelser til forskellige medier.

Forfatter – drøm eller spire?

Alt dette vil jeg forsøge at hjælpe dig med. Så kan du beslutte om, du skal lade dine forfatterdrømme forblive en drøm, eller om du skal blive en forfatterspire og begynde på din bog.

Via min Facebookside og min side på Instagram samt mit nyhedsbrev, giver jeg dig forskellige tips. Det kan være grammatiske tips eller skrivetips. Men det kan også være tips omkring markedsføring, online kurser eller nye produkter.

Alle disse gratis tips kan du få direkte i din indbakke, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre lige i boksen herunder. Husk at bekræfte den mail, du får tilsendt, så modtager du en velkomstmail.

Begynd at modtage dine tips med det samme.