Poesi-klubben

Poesiklubben

Poesi-klubben er et fælleskab, hvor drømmere bliver forfattere. Så går du med en drøm i maven om at blive forfatter, så skal du helt klart med i klubben. Og du må være med helt uden at spise en skovsnegl.

De sidste par år har jeg sat mig meget ind i at selvudgive. Det har resulteret i, at jeg i marts 2019 startede Forlaget H.

I løbet af de år har jeg fået mange spørgsmål omkring det at selvudgive og skrive bøger. Og jeg vil også gerne hjælpe dig.

Derfor har jeg lavet klubben for at få et fællesskab, hvor jeg blandt andet kan være med til at inspirere dig til at skrive.

Det koster gratis at være med i poesi-klubben. Til gengæld for du en masse sparring fra andre ivrige forfatterspirer. Og jeg forventer, at du også bidrager til den gode stemning, sender hjerter og tommeltotter, når de andre medlemmer deler og generelt bare er på – det meste af tiden.

Vi skriver, motiverer, støtter og hylder hinanden i klubben, så oplever du skriveblokering eller mangler en fed titel, så spørger du bare de andre.

Du er også velkommen til at få feedback på et afsnit, men læg ikke flere kapitler op. Det dræner energien.

Og netop det at hylde skal være en stor ting. Så når du har skrevet din historie færdig, så skal du dele den med os andre, så vi rigtig kan klappe dig på skuldrene.

Kom med på kursus i Poesi-klubben

En gang i mellem så sætter jeg et mini-kursus i gang omkring et specifikt emne. Det foregår både på mail og via opslag i Facebookgruppen. Det er helt frivilligt at være med, du scroller blot fordi disse opslag.

Du kan også til tider opleve reklame fra mig. Det kan være reklame omkring mine bøger eller online-kurser. Men bare rolig jeg spammer ikke gruppen til med reklamen, og du bliver ikke kontaktet i privatbeskeder.

Så er det nu, du skal i gang med den bog, du altid har drømt om at skrive, så kom med i Poesi-klubben. Jeg er SÅ spændt på at møde dig, og få lov til at være en lille bitte del af din succes.

Inden du smutter over i klubhuset og besvarer spørgsmålene for at blive medlem, skal du så ikke lige tilmeldes mit nyhedsbrev? Du vil regelmæssigt få blogindlæg, der giver tips til skrivning. Der er også link til gruppen i velkomstbrevet, såååååååååå….. Hvad venter du på?

Du skal lige vide, at du bliver lukket ind i flok. Det gør gruppen lidt sjovere. Så lige nu er der lukket for adgang. Til gengæld kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, så kan du få besked, når klubhuset åbner, og du kan bestemme om du vil være med. Du tilmelder dig i bunden af siden.

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.