Forfatterdrømme
Forfatterdrømme

Forfatterdrømme

Forfatterdrømme kan omsættes til bogudgivelser med den rette vejledning og uden omkostninger, så du også kan kalde dig forfatter.

Lige siden jeg var barn, har jeg villet være forfatter. Jeg har også for mange år tilbage sendt et manuskript ind til flere forlag, der alle gav afslag. Et enkelt afslag var dog så fint skrevet, at jeg ringede til dem for at høre nærmere. Mit materiale var ikke salgsbart nok, og det kunne jeg kun give dem ret i. Til gengæld var sproget rigtig fint, og det var en kæmpe ros at få. Det gav også lidt på rygraden. At jeg faktisk godt kunne skrive.

De sidste par år har jeg sat mig meget ind i at selvudgive. Det har resulteret i, at jeg i marts 2019 startede Forlaget H. En drøm gik i opfyldelse. Nu forsøger jeg at finde tiden regelmæssigt til at få skrevet på de mange idéer, der allerede ligger i skuffen.

I løbet af de år har jeg fået mange spørgsmål omkring det at selvudgive og skrive bøger. Og jeg vil også så gerne hjælpe dig.

Derfor har jeg oprettet en gruppe på Facebook, hvor vi kan motivere, inspirere og sparre hinanden til at skrive kommende bogudgivelser. Gruppen hedder “Poesi-klubben”, og du kan læse mere om gruppen via linket; Poesi-klubben. (Gruppen er pt på standby. Den bliver åbent med kæmpe fest til januar. Tilmeld dig gerne nyhedsbrevet, hvis du ønsker at få nærmere besked omkring åbningen)

Men jeg vil også komme med gode råd og vejledning på blogindlæg, som du kan få direkte i din indbakke, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Går du også med forfatterdrømme, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder, så vil du modtage alle nyheder i denne kategori.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *