Forfatterdrømme

Forfatterdrømme

Forfatterdrømme kan omsættes til bogudgivelser med den rette vejledning og uden omkostninger, så du også kan kalde dig forfatter.

Lige siden jeg var barn, har jeg villet være forfatter. Jeg har også for mange år tilbage sendt et manuskript ind til flere forlag, der alle gav afslag. Et enkelt afslag var dog så fint skrevet, at jeg ringede til dem for at høre nærmere. Mit materiale var ikke salgsbart nok, og det kunne jeg kun give dem ret i. Til gengæld var sproget rigtig fint, og det var en kæmpe ros at få. Det gav også lidt på rygraden. At jeg faktisk godt kunne skrive.

Forfatterdrømme med selvudgivelse

De sidste par år har jeg sat mig meget ind i at selvudgive. Det har resulteret i, at jeg i marts 2019 startede Forlaget H. En drøm gik i opfyldelse. Nu forsøger jeg at finde tiden regelmæssigt til at få skrevet på de mange idéer, der allerede ligger i skuffen.

I løbet af de år har jeg fået mange spørgsmål omkring det at selvudgive og skrive bøger. Og jeg vil også gerne hjælpe dig.

Det gør jeg ved at skrive blogindlæg, der giver dig en masse skrivetips. Der vil også komme information om mine online kurser, som også kan have noget med forfatteri at gøre. Jeg har mange idéer, der bare står i kø for at komme til.

Online kurser kommer til at foregå på mail og i en gruppe, jeg har oprettet på Facebook. Den hedder “Poesi-klubben”. Der er også flere kurser, der kan være en hjælp til dig, der har forfatterdrømme.

Alle disse gratis tips kan du få direkte i din indbakke, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det kan du gøre lige i boksen herunder. Husk at bekræfte den mail, du får tilsendt, så modtager du en velkomstmail.

Begynd at modtage dine tips med det samme.

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.