Jul, jul og atter jul

Jul

Sådan. Den 1. december nærmer sig, og jeg elsker det. Jeg elsker julen, og alt hvad den indeholder. Jul er godt for min sjæl. Og jeg ved godt, alle ikke er enige med mig, og det skal der også være plads til.

Men fordi det nu er jul, så har jeg faktisk noget til dig.

For nogle år siden efterhånden lavede jeg en lille e-bog med idéer til at lave fyldt chokolade. Den blev lavet i samarbejde med Tine Madsen, som ikke længere driver virksomhed i nærområdet, og min niece var med til at illustrere, at børn sagtens kan være med i køkkenet.

Der er opskrifter på ganache, den rigtige temperering af chokolade og idéer til fyldet. Den står i shoppen til 29,- kroner, men den kan blive din nu uden at bruge en kroner. Den koster nemlig blot din mailadresse. Du bliver så samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev, men du kan altid afmelde dig igen.

Nu har du måske afvist pop-uppen, men så kan du bruge den nedenstående formular til at tilmelde dig, så får du et link til e-bogen med din velkomstmail.

Mere jul til dig

Men der er mere i godteposen til dig. Jeg har nemlig også lavet en julekalender, som du kan glæde dine følgere med.

Du behøver ikke have en virksomhed for at bruge kalenderen. Måske har du mange følgere som privatperson eller som influenter, så kan du også bruge kalenderen.

Den indeholder fem billedserier med 24 billeder både til Facebook og Instagram. Der er også 24 forskellige opslag, hvis du ønsker at køre en konkurrence hver dag. Du skal blot lave bitte små ændringer som at skrive en præmie og en værdi.

Men der er flere ting i kalenderen til dig, og det kan du læse meget mere om her.

Og så er der vel egentlig kun tilbage at ønske dig rigtig god fornøjelse med dine juleforberedelser.

Husk din e-bog……

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.