Julehygge

Julehygge

Lige om lidt er det den 1. december, og så skal der rigtig hygges. Jeg har også lavet lidt julehygge til dig.

Rundt på nettet kan du finde mange forskellige julekalendere i alle mulige afskygninger. Nogle har konkurrencer hver dag, nogle de fire søndage i advent mens andre måske kører en fortælling om dem selv eller deres virksomhed.

Jeg har valgt en lidt anden slags julekalender i år, så må vi se, hvad det bliver til næste år.

Hvis du har været lidt rundt på hjemmesiden her, så har du måske spottet, at jeg er en kæmpe fan af serien “Matador”.

Og netop serien, der består af 24 afsnit, bruger mange som julekalender. Det er også super hyggeligt at sidde der i stearinlyset skær, mens regn, rusk og måske sne, vælter ned udenfor og se et afsnit hver dag.

Eller for nogen. Jeg er ikke så god til at overholde det med antal. Hvis det er muligt, så binger jeg alle afsnit, som det er mig muligt i rap.

Og nu jeg har besluttet, at min julekalender til dig i år, skal være en lille quiz om serien.

Det er ikke noget fancy eller fint. Det er blot en lille quiz til dig. Du kan være med hver dag eller du kan hoppe til og fra, som det passer dig. Og du behøver heller ikke være kæmpe fan for at være med.

Julehygge med citater

Min kalender går i al beskedenhed ud på, at der hver dag på mine sociale medier kommer et citat fra serien “Matador”. Du har så hele dagen til at svare, og næste dag kommer der så et nyt citat.

Så den 25. december vil du have 24 citater, og hvem ved? Måske det afsløres, at du faktisk selv er en kæmpe fan af “Matador”, hvis du har alle rigtige?

For at finde julekalenderen skal du følge mig på Facebook og Instagram.

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.