Bliv synlig med markedsføring

Synlig markedsføring

Hvad enten du er nystartet virksomhed, etableret lille virksomhed eller nyslået forfatter, så skal du gøre opmærksom på dig selv. Du skal have synlig markedsføring.

Hvis du gerne vil sælge noget, så skal du være synlig både i lokalområdet, i kommunen, online og ja måske endda i hele landet.

Mange vælger at starte ud markedsføringen på de sociale medier. Det koster ikke noget, så det er hurtigt at komme i gang. Men du skal huske ikke at lægge alle dine æg i én kurv.

Måske bliver du hacket eller på anden måde mister din side eller profil, hvad vil du så gøre?

Derfor er det en god idé også at få en hjemmeside. Hvis midlerne er små, så lav en selv eller få hjælp til det. Priserne varierer meget alt efter, hvem der laver den, og hvad du reelt har brug for i sider og størrelse.

Synlig markedsføring

Når du er klar til at starte op, så få lavet en pressemeddelelse du kan sende ud. Hvis du får din egen pressemeddelelse, så kan du sende den ud til flere medier på en gang. Flere medier er også tilbøjelige til at bringe din pressemeddelelse, hvis den er klar til at sætte i mediet. Du tilføjer naturligvis dit telefonnummer, så de kan kontakte dig for yderligere oplysninger.

Du kan vælge at skrive din egen pressemeddelelse eller du kan købe dig til en. Det er nemmere for dig med din egen, da du ellers skal kontakte mange medier med henblik på et interview.

Du kan også købe en annonce, der måske, hvis du er heldig, kan bringes sammen med din pressemeddelelse. Det kan du følge op på ved de pågældende medier.

Vælger du at deltage i en messe eller andet steds, hvor du kan snakke med folk, så sørg for at have nogle flyers eller brochurer. De kan også deles ud i lokalområdet.

Et billede af dig er rigtig godt på din hjemmeside og dine sociale medier. Rigtig mange kan godt lide at se, hvem de kommunikerer med. Sørg for at billederne har en god kvalitet. Det bedste vil være at gå til en fotograf for at få taget nogle lækre billeder, men hvis ikke midlerne rækker lige med det samme, så få måske en ven til at hjælpe dig i starten.

Det var lige et par hurtige tip til dig. Jeg tilbyder lidt hjælp til markedsføring, så måske kan jeg hjælpe dig. Eller det kan være, du kan få nogle idéer til, hvad du mangler. Du kan se, hvad jeg tilbyder her.

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.