markedsføring

Bliv synlig med markedsføring

For en nystartet virksomhed er det vigtigt, at du bruger lidt tid på markedsføring, så du bliver synlig både i lokalområdet, online, i kommunen og ja måske endda i hele landet.

Udover en hjemmeside er der andre tiltag, du også kan tage. Du kan blandt andet bruge de sociale medier, hvor Facebook nok er den mest brugte.

Annoncer i lokalbladet

Men du kan også få skrevet en pressemeddelelse, som du kan sende ud til forskellige aviser i dit område. Ved at få skrevet en færdig artikel har du større mulighed for at komme i avisen flere steder fremfor, at du skal interviews af mange journalister. Samtidig kan du købe en lille visitkortannonce, som du også kan få i avisen.

En visitkortannonce eller en lidt større annonce kan ofte også bruges i et foreningsblad eller lignende. Måske støtter du allerede en lokal forening, hvor du kan få vist din lille annonce på deres hjemmeside.

En flyer kan du bruge til at dele ud, hvis du deltager i et marked eller en messe. Du kan også bruge den som en stor annonce i aviser eller lokalblade. Måske indgår din flyer i en brochure, som fortæller lidt mere om din virksomhed?

Billeder og video

Det er vigtigt, at dine billeder og video på din hjemmeside og dit andet markedsføringsmateriale står knivskarpt. Så få gerne en fotograf til at tage billeder af dig til hjemmesiden.

En kort introduktionsvideo af hvem du er eller til at præsentere et produkt kan du bruge både på din hjemmeside, men du kan også dele den på sociale medier. Måske kan du oven i købet bruge den som en annonce, hvor der bliver afspillet videoannoncer.

Du kan se priser på forskelligt markedsføring her, og du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere.